Hawaïaanse Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Tijdens de Lomi Lomi massage worden er lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

Wat kun je verwachten?

Op een langzame en kalme manier zal de masseur jouw hele lichaam kneden en masseren door middel van lange strijkingen met een afwisselende intensiteit. Diverse delen van het lichaam zullen gemasseerd worden, zoals je vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen. Met het idee dat herinneringen en emoties zijn opgeslagen in iedere lichaamscel, worden de strijkingen op een traditionele methode uitgevoerd. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.